MES CAL

MES CAL

  • MES CAL, bitkinin kolay gelişimi sağlar ve bitkiye dayanıklılık verir. Kabuk kalınlığını ve dayanıklılığını artırır. Kalsiyum eksikliğinde boş meyve oranı artmakta, tohumun çimlenme oranı önemli ölçüde düşmektedir. Meyvelerdeki çatlamayı minimuma indirir. Meyve ve çiçek dökülmesini engeller. MES CAL bünyesinde bulunan kalsiyum sayesinde bu olumsuzluklara karşı gelirken hücre duvarını güçlendirerek, bitkilerin dayanıklılığını arttırır ve raf ömrünü uzatır. Renk pigmentlerini harekete geçirerek bitkinin ve meyvenin renginde parlaklık ve koyu renk almasını sağlar. Meyvenin albenisini artırır. Toprakta tuzluluğu giderir. Bünyesinde bulunan bor sayesinde meyvelerdeki şekil bozukluğunu ortadan kaldırarak, sağlam ve güçlü çiçek oluşumunu garantiler, Nitrat Azotu sayesinde de bitkilerin gelişimini hızlandırır. MES CAL, yapraktan ve topraktan güvenle uygulanabilir.

ÜRÜN UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA ŞEKLİ
YAPRAKTAN TOPRAKTAN
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Elma, Armut, Ayva Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Tahıllar, Baklagiller, Yem Bitkileri Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Kesme Çiçekcilik, Yeşil Alanlar, Çeltik Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Garanti Edilen İçerik Kütlece (W/W)%
Toplam Azot (N) % 8
Nitrat Azotu (N) % 8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) % 15
Suda Çözünür Bor (B) % 0,2

 

Ambalaj Tipi Koli İçi Adet Palet Adeti 20 Lik Konteyner Kapasitesi 40 Lık Konteyner Kapasitesi  Tır Palet Kapasitesi 
1 L 12 Adet 60 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
5 L 4 Adet 32 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
10 L - 96 Adet 10 Palet 22 Palet 24 Palet
20 L - 48 Adet 10 Palet 22 Palet 24 Palet