MES CU 6

MES CU 6

  • MES CU 6, yaprak ve kök tarafından etkin alınabilme özelliği ile karakterize bir üründür. Kaliteli bir bakır kaynağı, bakır eksikliğinin giderilmesi ve düzeltilmesinde kullanılır. MES CU 6, enfeksiyonu önlemek için hastalık gelişmeden önce bitki veya meyve yüzeyine eşit şekilde uygulanması gereken koruyucu fungisitlerdendir. Mantari ve bakteriyel hastalık etmenlerinin gelişim döneminde meydana gelen metabolik prosesi inaktive ederek mantar sporlarının çimlenmesini engeller ve algasit etki göstererek bitki gelişimi ve hastalık faktörlerini kontrol altına alır. Meyve ağaçlarında kök çürüklüğüne karşı koruyucu ve tedavi edicidir. Fideler dikimden önce MES CU 6 solüsyonunda bekletilip dikilirse hastalıklara karşı koruyuculuk kazandırır. Tek başına kullanılması tavsiye edilir.

ÜRÜN UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA ŞEKLİ
YAPRAKTAN TOPRAKTAN
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Elma, Armut, Ayva Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Tahıllar, Baklagiller, Yem Bitkileri Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Kesme Çiçekcilik, Yeşil Alanlar, Çeltik Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da

 

Ambalaj Tipi Koli İçi Adet Palet Adeti 20 Lik Konteyner Kapasitesi 40 Lık Konteyner Kapasitesi  Tır Palet Kapasitesi 
1 L 12 Adet 60 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
5 L 4 Adet 32 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
10 L - 96 Adet 10 Palet 22 Palet 24 Palet
20 L - 48 Adet 10 Palet 22 Palet 24 Palet
Garanti Edilen İçerik Kütlece (W/W)%
Suda Çözünür Bakır (Cu) % 6