MES NITRO

MES NITRO

  • Mes Nitro, içeriği ile azot etkinliğin artırır ve kök sistemi tarafından besin elementi alımını iyileştirerek bitki fizyolojisini uyarır. Bitki içerisindeki azot dönüşümü esnasında görev alan enzimlerin 4 kat daha hızlı çalışmasını sağlayarak azotun daha iyi dönüşümü ve alınımı sağlanır. %18 Azot İçeriği: İçerisindeki amonyum ve nitrat formunun akışı ile sürekli azot alımı sağlanır. Bitkinin azot alımının, proteinin ve kuru madde içeriğinin artması sağlanmış olur. Çinko(Zn) ve Demir (Fe) içeriği: Çinko ve Demir içeriğiyle bitkinin gelişmesi desteklenir. Çinko ise bitkide büyüme için gerekli IAA hormon üretimini teşvik eder.

ÜRÜN UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA ŞEKLİ
YAPRAKTAN TOPRAKTAN
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Elma, Armut, Ayva Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Tahıllar, Baklagiller, Yem Bitkileri Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Kesme Çiçekcilik, Yeşil Alanlar, Çeltik Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Ambalaj Tipi Koli İçi Adet Palet Adeti 20 Lik Konteyner Kapasitesi 40 Lık Konteyner Kapasitesi  Tır Palet Kapasitesi 
1 L 12 Adet 60 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
5 L 4 Adet 32 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
10 L - 96 Adet 10 Palet 22 Palet 24 Palet
20 L - 48 Adet 10 Palet 22 Palet 24 Palet
Garanti Edilen İçerik Kütlece (W/W)%
Toplam Azot (N) % 18
Amonyum Azot (NH4-N) % 6
Nitrat Azot (NO3-N) % 6
Üre Azot (NH2-N) % 6
Suda Çözünür Demir (Fe) % 0,5
Suda Çözünür Çinko (Zn) % 0,2