Bu ürün bitkinin hem çiçeklenmesini sağlarken hemde çiçeklerin dökülmesini engelleyip çiçek tamiri yapar. İçerdiği iz elementler sayesinde uygulandığı bitkilerin klorofil sentezini arttırır. Bitkilerde çiçeklenmeyi ve meyve bağlamayı teşvik eder. Hormonsal faaliyetler için gereklidir; bitkilerin gelişimini hızlandırır, büyümelerine yardımcı olur, çiçeklenme ve meyve bağlamayı teşvik eder. Suyun bitkiye alınmasında etkisi vardır. Özel formülasyonu sayesinde bitkiler tarafından kolayca absorbe edilebilen bir üründür. Bitkide çiçeklenme ve polen oluşumunda büyük rol oynar. Çok iyi dengelenmiş oranda Çinko (Zn) ve molibden (mo) içerir. İçerdiği Çinko sayesinde bitkilerde çalılaşma vb. olumsuz görüntüleri ortadan kaldırır. Kök ve yaprak uygulamalarına uygun bir üründür.
ÜRÜN | UYGULAMA DÖNEMİ | UYGULAMA ŞEKLİ | |
YAPRAKTAN | TOPRAKTAN | ||
Sera Sebzelerinde | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Açık Tarla Sebzelerinde | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Kavun, Karpuz, Çilek | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Elma, Armut, Ayva | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Üzüm, Muz, Nar, İncir | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Narenciye, Zeytin, Çay | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Tahıllar, Baklagiller, Yem Bitkileri | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Sarımsak | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |
Kesme Çiçekcilik, Yeşil Alanlar, Çeltik | Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. | 100 – 200 ml / 100 L su | 1-2 L/da |