MES UAN 32

MES UAN 32

  • En yüksek azot oranına (%32) sahip sıvı formda gübredir. Yüksek azot bileşimi; nitrat, amonyak ve üre formlarının kombinasyonu ile formüle edilmiştir. Bu özelliği ile bitkide kuruma ve yanmalara neden olmadan hızlı ve etkili bir gübreleme sağlar. Toprakta azotun yetersiz olması ya da yeterli olsa dahi çeşitli olumsuzluklar nedeniyle bitkilerin bu azottan yeterince faydalanamaması, bunun sonucunda ise büyüme ve gelişme geriliği göstermesi durumunda tavsiye edilir. Ayrıca yüksek oranda azot ihtiyacı olan bitkiler için ideal bir besin kaynağıdır. Yapraktan veya damla sulamadan uygulanan UAN, kısa sürede etkisini gösterir ve bitkiyi harekete geçirerek vejetatif aksamı güçlendirir

ÜRÜN UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA ŞEKLİ
YAPRAKTAN TOPRAKTAN
Sera Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Açık Tarla Sebzelerinde Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Elma, Armut, Ayva Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Üzüm, Muz, Nar, İncir Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Tahıllar, Baklagiller, Yem Bitkileri Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Kesme Çiçekcilik, Yeşil Alanlar, Çeltik Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. 100 – 200 ml / 100 L su 1-2 L/da
Ambalaj Tipi Koli İçi Adet Palet Adeti 20 Lik Konteyner Kapasitesi 40 Lık Konteyner Kapasitesi  Tır Palet Kapasitesi 
1 L 12 Adet 60 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
5 L 4 Adet 32 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
10 L - 96 Adet 10 Palet 22 Palet 24 Palet
20 L - 48 Adet 10 Palet 22 Palet 24 Palet
Garanti Edilen İçerik Kütlece (W/W)%
Toplam Azot (N) % 32
Amonyum Azot (NH4-N) % 8
Nitrat Azot (NO3-N) % 8
Üre Azot (NH2-N) % 16