Kimyevi Toz Gübreler (Mikro Elementler)

MES COMBI

MES COMBI

  • MES COMBİ, sitrat şelatlı (organik asit) combi olarak bilinir bitkideki mikro element eksikliğini tamamlamakta kullanılır. MES COMBI, bitkilerin mikro besin maddeleri (iz elementler) ihtiyacına kısa sürede cevap veren zengin içerikli besin karışımıdır. Bileşiminde bulunan çinko, demir, bor, bakır ve molibden iz elementleri bitkinin dengeli beslenmesini sağlar. Bitki boyu, dal sayısı ve yaprak alanını artırır. Bol çiçeklenme, dane bağlama ve meyve tutumunu teşvik eder. Meyve dökümünü en aza indirir. Bu özellikleri ile verim ve kaliteyi önemli ölçüde artırır.

ÜRÜN UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA DOZU

YAPRAKTAN

TOPRAKTAN
NARENCİYE Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama 150-200 g/100 L su  0.5 -1 Kg/1000 M²
ELMA, ARMUT VB. Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama 150-200 g/100 L su  0.5 -1 Kg/1000 M²
ŞEFTALİ, KAYISI, KİRAZ, VİŞNE, ERİK ve NAR Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama 150-200 g/100 L su  0.5 -1 Kg/1000 M²
BAĞ Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama 150-200 g/100 L su  0.5 -1 Kg/1000 M²
ANTEP FISTIĞI, FINDIK Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama 100-150 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
ZEYTİN Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama 100-150 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
MUZ Doğumdan Sonra 15 gün ara ile 5 Uygulama 100-150 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
KİVİ, İNCİR Meyve Büyüme Dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama 100-150 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
DOMATES, BİBER Bitki gelişim dönemi boyunca 5 uygulama 50-100 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
HIYAR, PATLICAN Bitki gelişim dönemi boyunca 5 uygulama 50-100 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
KAVUN, KAPUZ Bitki gelişim dönemi boyunca 5 uygulama 50-100 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
KESME ÇİÇEKCİLİK Bitki gelişim dönemi boyunca 5 uygulama 50-100 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
MERCİMEK Çiçeklenme Sonrası 1 Uygulama 70-100 g/100 L su -
YERFISTIĞI Yumru Oluşumu Sonrası 100-150 g/100 L su -
PAMUK, AYÇİÇEĞİ, MISIR, KANOLA vb. Bitkiler 30-40 cm Boya Ulaştığında 15 gün ara ile 2 Uygulama 100-150 g/100 L su -
ÇELTİK Sapa kalkma dönemi 100-150 g/100 L su -
ÇAY Biçimden Sonra 100-150 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
ŞEKER PANCARI Yumru Oluşum Dönemi 2 Uygulama 100-150 g/100 L su -
MEYVE FİDANLARI Gelişim Dönemi boyunca 10 gün ara ile 4 Uygulama 150-200 g/100 L su 0.5 -1 Kg/1000 M²
HUBUBAT (Buğday, Arpa, Çavdar, Yulaf vb.) Sapa kalkma dönemi 200-250 g/100 L su -
YEŞİL ALAN BİLGİLERİ Biçimden Sonra 200-300 g/100 L su -
Ambalaj Tipi Koli İçi Adet Palet Adeti 20 Lik Konteyner Kapasitesi 40 Lık Konteyner Kapasitesi  Tır Palet Kapasitesi 
1 L 20 Adet 40 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
5 L 4 Adet 35 Koli 10 Palet 22 Palet 24 Palet
Garanti Edilen İçerik Kütlece (W/W)%
Suda Çözünür Bor (B) % 1
Suda Çözünür Bakır (Cu % 1
Suda Çözünür Demir (Fe) % 6
Suda Çözünür Molibden(Mo) % 0,02
Suda Çözünür Çinko (Zn) % 10