Yüksek oranda potasyumun yanında azot, fosfor ve magnezyum besin maddelerini içerir. 2:1:3 desenine göre formüle edilmiş olup, domates, biber, patlıcan, hıyar, kavun, karpuz, kabak, yaprağı yenen sebzeler (marul, kıvırcık, lahana vb.) başta olmak üzere tüm sebze ve meyvelerde kullanılabilir. Özellikle çiçeklenme sonrasındaki gelişim döneminde ve hasat boyunca kullanılması tavsiye edilir. Azot içeriği ile bitkinin vejetatif aksamını güçlendirir. Potasyum ile ürünleriniz kaliteli, hastalıklara ve zararlılara karşı dayanıklı olur.
ÜRÜN | UYGULAMA DÖNEMİ | UYGULAMA DOZU | |
YAPRAKTAN |
TOPRAKTAN | ||
NARENCİYE | Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama | 150-200 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
ELMA, ARMUT VB. | Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama | 150-200 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
ŞEFTALİ, KAYISI, KİRAZ, VİŞNE, ERİK ve NAR | Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama | 150-200 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
BAĞ | Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama | 150-200 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
ANTEP FISTIĞI, FINDIK | Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama | 100-150 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
ZEYTİN | Bitki gelişim dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama | 100-150 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
MUZ | Doğumdan Sonra 15 gün ara ile 5 Uygulama | 100-150 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
KİVİ, İNCİR | Meyve Büyüme Dönemi 15 gün ara ile 3 Uygulama | 100-150 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
DOMATES, BİBER | Bitki gelişim dönemi boyunca 5 uygulama | 50-100 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
HIYAR, PATLICAN | Bitki gelişim dönemi boyunca 5 uygulama | 50-100 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
KAVUN, KAPUZ | Bitki gelişim dönemi boyunca 5 uygulama | 50-100 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
KESME ÇİÇEKCİLİK | Bitki gelişim dönemi boyunca 5 uygulama | 50-100 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
MERCİMEK | Çiçeklenme Sonrası 1 Uygulama | 70-100 g/100 L su | - |
YERFISTIĞI | Yumru Oluşumu Sonrası | 100-150 g/100 L su | - |
PAMUK, AYÇİÇEĞİ, MISIR, KANOLA vb. | Bitkiler 30-40 cm Boya Ulaştığında 15 gün ara ile 2 Uygulama | 100-150 g/100 L su | - |
ÇELTİK | Sapa kalkma dönemi | 100-150 g/100 L su | - |
ÇAY | Biçimden Sonra | 100-150 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
ŞEKER PANCARI | Yumru Oluşum Dönemi 2 Uygulama | 100-150 g/100 L su | - |
MEYVE FİDANLARI | Gelişim Dönemi boyunca 10 gün ara ile 4 Uygulama | 150-200 g/100 L su | 0.5 -1 Kg/1000 M² |
HUBUBAT (Buğday, Arpa, Çavdar, Yulaf vb.) | Sapa kalkma dönemi | 200-250 g/100 L su | - |
YEŞİL ALAN BİLGİLERİ | Biçimden Sonra | 200-300 g/100 L su | - |